Selecteer taal Netherlands - Dutch GB - English
Zorg
voor een
Indiase
maaltijd op je bord

Welkom bij de Indiase kookcursus

Denk je dat Indiase gerechten gecompliceerd, exotisch en te moeilijk zijn om thuis te maken? Na deze cursus niet meer. S & M zal je laten zien hoe je het koken van Indiase gerechten onder de knie krijgt. Welkom in de rijke Indiase keuken!

Woon onze lessen bij

Hier is uw kans om de wereldberoemde Indiase smaak toe te voegen aan uw kookkunsten van koken. S & M heet u welkom in twee verschillende kookcursussen.

Lees Meer

Leer van onze ervaren chef

Leer een aantal van de verrukkelijkste Indiase recepten, speciaal uitgekozen door de chef Meenu Bansal. Deze recepten zullen niet moeilijk te maken zijn. Hierdoor kunt u de recepten die u geleerd heeft gemakkelijk met het receptenboekje nog eens maken.

Lees Meer

Indiase koken met vertrouwen

Kook Indiase recepten met een grote internationale aantrekkingskracht in je eigen keuken. Zo zorg je voor een Indiase maaltijd voor het hele gezin. Die je elke keer weer met plezier klaar kan bereiden.

Lees Meer

Nieuws & Events

29th, January 2016

Afgelopen dinsdag en woensdag, 26 en 27 januari 2016 heeft Indian Cooking Classes een leuke Gastworkshop ''Indiaas koken'' gegeven aan de leerlingen van Tabor College Werenfridus (Hoorn)!
Voor meer informatie over deze dag, kunt u kijken op:
http://indiasekookcursus.nl/nl/gallery.php?album=21_gastworkshop_kids_werenfridus