Selecteer taal Netherlands - Dutch GB - English

S&M In een oogopslag

S & M komt tegemoet aan de groeiende vraag naar authentieke Indiase gerechten in het Westen. Het is een initiatief van de ervaren Indiase chef Meenu Bansal uit India. De visie van de chef is om mensen makkelijk te leren en betaalbare populaire Indiase recepten te leren.

Leer u chef Meenu Bansal kennen

Ik ben geboren en getogen in India. We zijn in 1999 met het gezin naar Nederland verhuisd. Waar ik en mijn man het bedrijf ‘Indian Stones’ hebben opgericht. Indian Stones is een bedrijf gespecialiseerd in tegels en platen van graniet, marmer, zand steen,kwartsiet en Basalt van Indiase afkomst.

Mijn passie is koken. Ik hou ervan om te experimenteren met nieuwe gerechten wereldwijd. Met mijn nieuwe gerechten kan ik mijn gezin, familie, vrienden verblijden.

Ik ben opgegroeid in een gezin waar er passie voor eten is. Mijn moeder, die geweldig vegetarisch kan koken, heeft me van kinds af aan al passie voor eten en koken bijgebracht. Zij gelooft dat een belangrijk ingrediënt voor elk recept liefde is. Met eten, en in het leven, is het zo dat wat je erin stopt krijg je ook weer terug. Ik kook altijd met passie uit mijn hart.

Ik hoop dat u met deze passie voor Indiaas eten in aanraking te laten komen.

Meenu Bansal